ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Οκτωβρίου 2022 06:49

Η Zoom βελτιστοποιεί το υβριδικό περιβάλλον εργασίας

Η Zoom, ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα της νέας εφαρμογής Workspace Reservation, που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην πλατφόρμα της Zoom, η οποία δίνει στις ομάδες εργασίας τη δυνατότητα να κάνουν προκράτηση χώρων εργασίας και να τους χρησιμοποιούν, όπως το κανονικό τους γραφείο (office workspaces). Πλέον, η κάθε ομάδα, ο κάθε υπεύθυνος, αλλά και οι εργαζόμενοι μεμονωμένα, είναι σε θέση να βλέπουν χρήσιμες πληροφορίες, όπως το ποιος άλλος σχεδιάζει να έρθει στον χώρο, καταγράφοντας κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και το πού ακριβώς θα καθίσουν τα μέλη της ομάδας!

Αυτή η καινοτόμος εφαρμογή, μπορεί να βοηθήσει τα τμήματα HR των οργανισμών να καλύψουν αυτές τις διαφορετικές ανάγκες, ενώ έχει τη δυνατότητα να συλλέγει δεδομένα από τους χρήστες, έτσι ώστε να τους επιτρέπει να αναλύουν και να βελτιστοποιούν τους χώρους εργασίας τους.

Οι εργαζόμενοι πλέον μπορούν να κάνουν κράτηση σε ελεύθερα γραφεία και meeting rooms μέσα στο Zoom web portal, ή – αν διατίθενται από την εταιρεία – μέσα από ένα Virtual Receptionist Kiosk ή από το Zoom Rooms for Touch devices. Παράλληλα προσφέρει στους χρήστες εύκολη χρήση QR code για check-in.

Τεύχος 147

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design