17 Ιουνίου 2022 06:54

Η Wolt φροντίζει για την πρόληψη και αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων

Απαντώντας σε ένα καίριο ζήτημα του κλάδου των διανομών, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.) και η Wolt, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ανάπτυξη μίας εκστρατείας ενημέρωσης για την ενδυνάμωση και την ευαισθητοποίηση των διανομέων στις αρχές και τις μεθόδους της ασφαλούς οδήγησης δικύκλων.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου διανομής, που χρησιμοποιούν δίκυκλο όχημα μικρού κυβισμού, σχετικά με τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας, τους οποίους πρέπει να ακολουθούν, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς οι ίδιοι και οι γύρω τους. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα δημιουργηθούν ολιγόλεπτα ενημερωτικά βίντεο, τα οποία θα έχουν ως κεντρικό άξονα την καλλιέργεια της κυκλοφοριακής παιδείας των οδηγών δίκυκλων οχημάτων για την αποφυγή και την πρόληψη τροχαίων συμβάντων.

Ένα από τα σημαντικότερα μηνύματα της καμπάνιας θα είναι το πώς καθημερινές, μικρές και φαινομενικά «αθώες», ενέργειες αποδεικνύονται καθοριστικές για την υγεία και την ασφάλεια των διανομέων προλαμβάνοντας ατυχήματα. Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στα βίντεο θα είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους τους οδηγούς-διανομείς ανεξάρτητα από το εάν συνεργάζονται με τη Wolt, καθώς στόχος της πρωτοβουλίας είναι να προάγει την οδική ασφάλεια στις καθημερινές μετακινήσεις όλων των οδηγών δικύκλων.

Τεύχος 90

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design