20 Μαρτίου 2023 06:58

Η Vodafone φέρνει τα Xiaomi 13 

Τα κορυφαία smartphones Xiaomi 13 και Xiaomi 13 Pro έφτασαν στη Vodafone και στο Vodafone eShop. Με τo Vodafone Flex οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν τα Xiaomi 13 με έως 24 άτοκες δόσεις μέσω λογαριασμού Vodafone ή με έως 36 άτοκες δόσεις μέσω χρηματοδότησης, επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που τους εξυπηρετεί περισσότερο και να επωφεληθούν και από έκπτωση επιστροφής της παλιάς συσκευής. 

Αναφορικά με τις τεχνικές προδιαγραφές των καινούργιων συσκευών, η νέα σειρά Xiaomi 13 εξοπλίζεται με κάμερα Leica που διαθέτει τριπλό φακό 50MP και αισθητήρα 1 ίντσας και ξεχωρίζει όχι μόνο για το ασυναγώνιστο σύστημα κάμερας τους, αλλά και για τις οθόνες Amoled με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Παράλληλα, υποστηρίζει για πάνω από 68 δισ. χρώματα, Adaptive HDR και Dolby Vision. Επιπλέον, το Xiaomi 13 Lite, αναδεικνύεται στο απόλυτο εργαλείο για τα Social Media. Με διπλή selfie camera 32MP και διπλό LED φωτισμό, απαθανατίζει τις καλύτερες selfie φωτογραφίες χωρίς την ανάγκη για περιττό εξοπλισμό ή ρυθμίσεις. Τα κινητά διατίθενται σε δύο χρώματα black και lite blue με χωρητικότητα 256GB.  

Τεύχος 250

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design