ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Οκτωβρίου 2022 06:53

Η Vodafone υποστηρίζει την έκθεση Seeing the Invisible

Η Vodafone Ελλάδας υποστηρίζει ως Lead Sponsor τη διεθνή έκθεση σύγχρονης τέχνης Seeing The Invisible, την πιο εκτεταμένη μέχρι σήμερα έκθεση σύγχρονων έργων τέχνης που δημιουργήθηκαν με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) και παρουσιάζεται από τις 22 Οκτωβρίου 2022 στον Εθνικό Κήπο της Αθήνας.

Σε επιμέλεια της Hadas Maor και του Tal Michael Haring, η έκθεση διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Outset Greece, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, και παρουσιάζει έργα τέχνης, τα οποία είναι ορατά μόνο μέσω της δωρεάν εφαρμογής Seeing the Invisible, για κινητά και tablet. Έτσι, οι επισκέπτες της έκθεσης καλούνται, μέσω της εφαρμογής, να εξερευνήσουν το φυσικό περιβάλλον του Εθνικού Κήπου και να εντοπίσουν τα έργα τέχνης που βρίσκονται διάσπαρτα στο εσωτερικό του, με τη βοήθεια της προτεινόμενης διαδρομής που εμφανίζει ο χάρτης της εφαρμογής.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο του 2023 και διοργανώνεται συγχρόνως σε 10 ακόμη βοτανικούς κήπους σε όλο τον κόσμο με 13 έργα επαυξημένης πραγματικότητας  καταξιωμένων διεθνών καλλιτεχνών. Μάλιστα, για την έκθεση στην Ελλάδα έγινε ειδική ανάθεση ενός νέου έργου στην Ελληνίδα εικαστικό Λουκία Αλαβάνου, η οποία συμμετέχει στη Seeing The Invisible με το έργο Νέα Ζωή, κάνοντας την έκθεση του Εθνικού Κήπου να είναι η μοναδική που θα διαθέτει 14 έργα.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι Λουκία Αλαβάνου, Refik Anadol, El Anatsui, Ori Gersht, Isaac Julien CBE RA, Mohammed Kazem, Sigalit Landau, Daito Manabe, Sarah Meyohas, Mel O’Callaghan, Pamela Rosenkranz, Timur Si-Qin, Jakob Kudsk Steensen και Ai Weiwei.

Τεύχος 156

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design