ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

26 Οκτωβρίου 2022 06:49

Η Vantage Towers ενισχύει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας

Ο κύριος Αναστάσιος Γιόβας, Senior Account Manager της Vantage Towers, μιλώντας στην 23η Prodexpo ανέδειξε τη σημασία της βιώσιμης συνδεσιμότητας και το όραμα της εταιρείας για την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Ελλάδας. Πρόκειται για τον μοναδικό πάροχο παθητικών υποδομών στην Ελλάδα, με 20 διαφορετικούς πελάτες, μεταξύ των οποίων η Wind και η Vodafone.

Ο κος Γιόβας παρουσίασε τους στόχους του ομίλου για την κατασκευή νέων υποδομών κινητής τηλεφωνίας στο σύνολο της ηπειρωτικής χώρας, αλλά και στα νησιά της. Όπως είπε, αναζητά χώρους στις πόλεις, κυρίως σε ταράτσες και οικόπεδα και χωράφια στις αγροτικές περιοχές, προκειμένου να προσφέρει υψηλής ποιότητας σήμα στους πολίτες και να φέρει το 5G σε όλη τη χώρα.

Οι νέες αυτές υποδομές θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής και τον τρόπο της επαγγελματικής μας δραστηριότητας, ενώ θα είναι ζωτικής σημασίας και για τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας – εκείνες που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό και τη γεωργία. Παράλληλα, η Vantage Towers φιλοδοξεί να παράσχει τα μέσα στο οικοσύστημα ψηφιακής καινοτομίας, ώστε να αναπτύξει νέα επιχειρηματικά μοντέλα και να ευδοκιμήσει.

Ο κος Γιόβας αναφέρθηκε επίσης σ’ ένα πρωτοποριακό προϊόν της Vantage Towers, το DAS (Distributed Antenna System). Όπως εξήγησε, αποτελεί ένα σύστημα χαμηλής εκπομπής που καλύπτει όλο τον εσωτερικό χώρο ενός κτιρίου ή ενός κτιριακού συγκροτήματος,, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιοτική και αξιόπιστη παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε όλους τους χώρους. Το εν λόγω σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί σε ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, βιομηχανίες, υποδομές logistics, κτίρια γραφείων και στάδια.

Τεύχος 159

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design