ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 Ιουλίου 2022 06:51

Η Tikun Olam Ελλάδος επιλέγει λύσεις Entersoft

Η παρουσία της Tikun Olam στην Ευρώπη ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2018, αξιοποιώντας τη δυναμική που έχει η χώρα να εξελιχθεί σε διεθνές κέντρο παραγωγής σκευασμάτων φαρμακευτικής κάνναβης, με το μεγαλύτερο μέρος να προορίζεται για εξαγωγές σε ευρωπαϊκές χώρες.

Μέσα από την υιοθέτηση των καινοτόμων πληροφοριακών συστημάτων Entersoft ERP, WMS, MPS/MRP καθώς και κυκλώματος Παραγωγής, η Tikun Olam ελέγχει άμεσα τους χρόνους κάθε σταδίου παραγωγής που χειρίζονται οι γεωπόνοι, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη δημιουργία διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου λόγω της ιδιαίτερης φύσης του προϊόντος, με έγκαιρο προγραμματισμό αγοράς πρώτων υλών, διαχείριση παραλαβών πρώτων υλών, πλάνο παραγωγής, διαχείριση αποθήκης, χωροταξίας και οργάνωση αποστολών.

Σύμφωνα με τον κο Δημήτρη Γιαννόπουλο, Chief Operation Officer στην Tikun Olam Ελλάδος: «Η συνεργασία μας με την Entersoft μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε στη διάθεσή μας μία ενιαία πλατφόρμα με cross λειτουργικότητες, κεντρικό έλεγχο και έγκαιρη και αξιόπιστη διάχυση πληροφόρησης, για τη διαχείριση ενός τόσο ευαίσθητου στον χρόνο προϊόντος, όπως η φαρμακευτική κάνναβη. Τα αποτελέσματα της επένδυσης ήταν αντάξια των προσδοκιών μας καθώς το νέο πληροφοριακό σύστημα καλύπτει με ευέλικτο τρόπο τις υπάρχουσες ανάγκες, διαθέτοντας τεχνολογικές υποδομές και επεκτασιμότητα, ώστε να καλύψει και τις μελλοντικές».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design