ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Φεβρουαρίου 2023 06:48

Η Terracom συμμετέχει στην Expo NORTH

Η Terracom, με έτος ίδρυσης το 1999 και εξειδίκευση σε λύσεις υψηλής τεχνογνωσίας σε πολλούς τομείς πληροφορικής, ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στη 2η eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η Terracom θα συμμετάσχει στην έκθεση με το Proximiot. Μια εξελιγμένη IoT πλατφόρμα για Proximity Marketing που παρέχει στοχευμένη διάδραση με τους καταναλωτές, σε πραγματικό χρόνο μέσω αυτόματης αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων προώθησης προϊόντων ανάλογα με τη θέση τους στο κατάστημα. Βασίζεται στη χρήση BLE beacons σε συνδυασμό με τα έξυπνα κινητά που έχουν στη κατοχή τους οι καταναλωτές.

Η Terracom θα βρίσκεται στο Stand 31 του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα της.

Τεύχος 218

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364



ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design