ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Απριλίου 2023 06:51

Η TeamViewer υποστηρίζει το Samsung SDS

Το Samsung SDS χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) Frontline της TeamViewer για να ψηφιοποιήσει τις λειτουργίες συλλογής αποθήκης.

Η λύση επιλογής της TeamViewer Frontline έχει αναπτυχθεί στο Παγκόσμιο Κέντρο Ανταλλακτικών Ευρώπης (GPCE) της Samsung SDS στη Μπρέντα για να βελτιώσει την επίβλεψη σε όλη την Ευρώπη στις παραγγελίες και την αποστολή ανταλλακτικών. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που πέτυχε το Samsung SDS μέσω της εφαρμογής του TeamViewer Frontline είναι η αύξηση της ταχύτητας επιλογής έως και 30%, η καλύτερη εργονομία στο χώρο εργασίας και το χαμηλότερο ποσοστό σφαλμάτων επιλογής.

Ο κος WonWoo Cho, Πρόεδρος EU/CIS στο Samsung SDS δήλωσε σχετικά: «Στη Samsung SDS, αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να βελτιώσουμε ψηφιακά την οργάνωση στα logistics μας. Μέσω των οπτικοποιημένων και εύκολης πρόσβασης πληροφοριών στα έξυπνα γυαλιά, η επιλογή με τη λύση που βασίζεται στο AR της TeamViewer είναι πολύ πιο διαισθητική και κάνει πραγματική διαφορά στην καθημερινή εργασία των επιλογών στην αποθήκη μας. Είμαστε σε θέση να φέρουμε την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια της επιλογής σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ικανοποίηση των εργαζομένων».

Με τη σειρά του ο Jan Junker, Executive Vice President Sales EMEA της TeamViewer, ανέφερε: «Οι ομαλές και αποτελεσματικές λειτουργίες αποθήκης αποτελούν τη ραχοκοκαλιά μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Με τη λύση αυτή, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να ψηφιοποιήσουν τα καθήκοντα και τις διαδικασίες του εργατικού δυναμικού πρώτης γραμμής στον τομέα των logistics και να τα συνδέσουν απρόσκοπτα με την υποδομή διαχείρισης ψηφιακής αποθήκης της εταιρείας. Είναι υπέροχο να βλέπουμε πώς η Samsung SDS και οι υπάλληλοί της επωφελούνται τώρα από αυτές τις βελτιωμένες διαδικασίες».

Με την εισαγωγή της TeamViewer, η Samsung SDS μπόρεσε να αντικαταστήσει την προηγούμενη διαδικασία, βασισμένη σε σαρωτές ραδιοσυχνοτήτων χειρός, σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες. Η λύση συλλογής του TeamViewer Frontline καθοδηγεί τους εργαζόμενους στην αποθήκη, στη διαδικασία συλλογής, με σαφείς οδηγίες βήμα προς βήμα, που εμφανίζονται σε έξυπνα γυαλιά απευθείας στο οπτικό τους πεδίο. Μαζί με τον ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο και σε συνδυασμό με σαρωτές κλήσης, παρέχει 100% πληροφορίες hands-free στους εργαζόμενους. Το Frontline είναι άψογα ενσωματωμένο με το σύστημα SAP της εταιρείας για σύνδεση σε πραγματικό χρόνο με σχετικά δεδομένα παραγγελιών.

Τεύχος 271

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design