ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Φεβρουαρίου 2023 06:50

Η TeamViewer εγκαινίασε το TeamUP

Η TeamViewer, πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης σε χώρους εργασίας, εγκαινίασε πρόσφατα το νέο πρόγραμμα αφιερωμένο στους συνεργάτες της με την ονομασία TeamUP.

To TeamUP, αναμένεται να προσφέρει μια σειρά από καινούρια οφέλη στους συνεργάτες της TeamViewer μέσω της εύχρηστης και ολοκαίνουργιας, ενοποιημένης πύλης συνεργατών.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για ένα ευρύ φάσμα συνεργατών, συμπεριλαμβανομένων μεταπωλητών, διανομέων, συνεργατών, διαχειριζόμενων παρόχων υπηρεσιών και ολοκληρωμένων συστημάτων, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από αποκλειστικές εκπτώσεις, αποκλειστική υποστήριξη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση πωλήσεων μαζί με μία ευρεία ποικιλία πιστοποιήσεων.

Βασικά στοιχεία του συνιστούν η δυνατότητα καταχώρισης συμφωνιών, μία προσωποποιημένη πλατφόρμα εκπαίδευσης και μία βιβλιοθήκη για εργαλεία marketing, σε συνδυασμό με πληροφορίες για την τρέχουσα κατάσταση της συνεργασίας και τη δυνατότητα να δουν ή να ζητήσουν τα οφέλη απευθείας μέσω της πλατφόρμας.

Το νέο, ενοποιημένο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για όλους τους συνεργάτες τής TeamViewer, ανεξάρτητα από τη λύση στην οποία εξειδικεύονται, συμπεριλαμβανομένης της λύσης παραγωγικότητας Frontline που βασίζεται στη ροή εργασιών της TeamViewer για πρώτη φορά. Διαθέτει τρία διαφορετικά επίπεδα, Business, Premium και Champion, το καθένα με εξατομικευμένες εκπτώσεις και προνόμια, όπως κοινές καμπάνιες μάρκετινγκ και πρόσβαση σε αποκλειστικούς πόρους.

Τεύχος 234

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design