ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Ιανουαρίου 2023 06:48

Η Specisoft επενδύει σε ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες

Επενδυτικό σχέδιο κατέθεσε η Specisoft, στην δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα ΙΙ Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών.

Η επένδυση αφορά στη δημιουργία πλατφόρμας επιλογής χαρτοφυλακίων μετοχών, με σύνδεση με όλα τα χρηματιστήρια των G20, μέσω API. Ειδικότερα, το επενδυτικό σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ενός ευφυούς συστήματος συνδυαστικής χρήσης των τριών κύριων θεωριών επιλογής χαρτοφυλακίων μετοχών, θεμελιώδους ανάλυσης, επιλογής χαρτοφυλακίου με χρήση του μετώπου των άριστων χαρτοφυλακίων (Efficient Frontier) και της τεχνικής ανάλυσης. Ήδη, από το ερευνητικό σκέλος έχουν προκύψει εντυπωσιακά αποτελέσματα για τα χαρτοφυλάκια μετοχών και τα χρηματιστήρια των G20.

Με αυτήν την επένδυση, η Specisoftευελπιστεί να πετύχει ένα ακόμη βήμα στη διαδικασία εδραίωσής της στην παγκόσμια αγορά με το καινοτόμο αυτό λογισμικό, εξελίσσοντας τα παρεχόμενα προϊόντα της σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και απαιτήσεις του κλάδου.

Τεύχος 210

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design