ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Μαρτίου 2022 06:44

Η Sparkle περιλαμβάνεται στην έκθεση της Gartner®

Η πρώτη εταιρεία με ιταλική έδρα στην έκθεση «Magic QuadrantTM for Network Services, Global 2022» της Gartner

Η Sparkle, ο διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία, έχει συμπεριληφθεί στο Gartner® Magic Quadrant™ for Network Services, Global Report 2022, μαζί με άλλους 18 διεθνείς παρόχους αντίστοιχων υπηρεσιών, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση κριτηρίων, όπως η πληρότητα του επιχειρηματικού τους οράματος, καθώς και ο βαθμός υλοποίησης του οράματος αυτού.

Η Sparkle, εστιάζοντας σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων παγκόσμιας δικτύωσης, που περιλαμβάνει Internet, managed SD-WAN, Ethernet, MPLS και Cloud Connect, καθώς και υπηρεσίες αυτοματισμού Multicloud. Το δίκτυο Seabone, δηλαδή η υποδομή Internet backbone κλάσεως Tier-1 της Sparkle, κατατάσσεται στην πέμπτη θέση παγκοσμίως, μεταξύ αντίστοιχων υποδομών.

Η Gartner προσφέρει στους καταναλωτές υψηλής τεχνολογίας (σε επίπεδο οργανισμών), μια ευρεία οπτική γωνία των κυρίαρχων παικτών και των δυνατοτήτων τους, στις μεγάλες αγορές τεχνολογίας. Σύμφωνα με την έκθεσή της: «Οι νέες τεχνολογίες WAN, ειδικά η συνδεσιμότητα SD-WAN και cloud, μετασχηματίζουν τα εταιρικά δίκτυα και επιτρέπουν νέες ευέλικτες προσεγγίσεις προμήθειας, που ταιριάζουν καλύτερα στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων».

Τεύχος 30

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design