ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

25 Νοεμβρίου 2022 06:43

Η Space Hellas πιστοποιημένος συνεργάτης της Amazon Web Services

H Space Hellas είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αναβάθμιση της συνεργασίας της με την Amazon Web Services (AWS), με την πιστοποίησή της ως AWS Select Tier Services Partner.

Η AWS αναγνωρίζει τους συνεργάτες που αποδεικνύουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους σε έργα και υπηρεσίες Cloud. Οι συνεργάτες AWS Select Tier Services Partners είναι εκείνοι που διαθέτουν εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και έργα που αποδεικνύουν την εμπειρία των πελατών.

Ως AWS Select Tier Services Partner, η Space Hellas έχει τη δυνατότητα να παράσχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού, υλοποίησης, υποστήριξης καθώς και managed και value-add resale υπηρεσιών, κάνοντας χρήση των πλεονεκτημάτων που παρέχουν οι υπηρεσίες της Amazon Web Services στο cloud για τον επιτυχή και ασφαλή ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, δήλωσε: «Η επιλογή της εταιρείας μας ως AWS Select Tier Services Partner μας δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις προσφερόμενες cloud λύσεις και υπηρεσίες προς τους πελάτες μας για την κάλυψη των επιχειρηματικών τους αναγκών από ένα ευρύ φάσμα προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών, με την αξιοπιστία και την καινοτομία που μπορεί να προσφέρει η AWS».

Τεύχος 180

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design