ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Οκτωβρίου 2022 06:54

Η Space Hellas αναζητά Full Stack Engineer

Η Space Hellas είναι ένας κορυφαίος System Integrator και Value Added Solutions Provider στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Η εταιρεία αναζητά Full Stack Engineer, ο/η οποίος/α θα πρέπει να έχει Bachelor Πληροφορικής, τουλάχιστον 3 χρόνια εργασιακής εμπειρίας (καλή γνώση πλατφορμών .NET Framework και .NET Core), πολύ καλή γνώση των γλωσσών προγραμματισμού C# και HTML5/CSS3, και πολύ καλή γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό λόγο.

Θα πρέπει, επίσης, οι ενδιαφερόμενοι να έχουν εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες, να διακατέχονται από ομαδικό πνεύμα, να έχουν την ικανότητα να διαγιγνώσκουν, να αναλύουν και να λύνουν επιτυχώς προβλήματα σε απαιτητικά περιβάλλοντα, αλλά να τους χαρακτηρίζει και η αποφασιστικότητα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας και να για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας, πατήστε εδώ.

Τεύχος 156

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design