ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Μαρτίου 2023 06:47

Η Softweb στηρίζει τις ελληνικές startups

H Softweb, εταιρεία με παρουσία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και δίκτυο συνεργατών με παρουσία σε 7 επιπλέον χώρες, στάθηκε στο πλευρό των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, ο Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος και ο Ασημακόπουλος Αλέξανδρος, CEO και CTO της εταιρείας, συμμετείχαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο NBG Business Seeds Bootcamp 3.0 της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στις Νέες Τεχνολογίες και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, έδωσαν πρακτικές συμβουλές σε νεοφυείς εταιρείες, συμβάλλοντας παράλληλα στη στήριξη του ελληνικού οικοσυστήματος των startups.

Σε σχετική της ανακοίνωση, η εταιρεία επισημαίνει πως, από την έναρξή της έως και σήμερα, συνεχίζει να στηρίζει όλα τα νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα, προσφέροντας ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις για κάθε φάση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού τους.

Τεύχος 237

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design