ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

3 Μαρτίου 2023 06:45

Η Softweb επενδύει στην εκπαιδευτική ρομποτική της χώρας

Θέλοντας να επενδύσει στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των παιδιών, η Softweb πραγματοποίησε μία σημαντική δωρεά εξοπλισμού ρομποτικής στο δημόσιο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Αντωνίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η Softweb μέσω αυτής της κίνησης αποδεικνύει πως «συνεχίζει να υπερασπίζεται το όραμά της για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος εξαιρετικών εταιρειών και στελεχών, ξεκινώντας από τους μικρούς ήρωες». Όπως ανέφερε και ο Εμπορικός Διευθυντής της Softweb, κος Χατζηγεωργίου Δημήτρης: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα για τον Διαγωνισμό Ρομποτικής που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο. Θα είμαστε δίπλα σας!»

Αξίζει να αναφερθεί πως το Δημοτικό Σχολείο Αγ. Αντωνίου έλαβε το 1ο Βραβείο Προσφοράς προς το περιβάλλον στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής.

Τεύχος 239

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design