ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 Ιανουαρίου 2023 06:50

Η Softweb ανάμεσα στους καλύτερους κατασκευαστές M-Commerce 

Οι επίμονες προσπάθειες της Softweb, εταιρείας με δεκαπενταετή εμπειρία στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε λογισμικά για Mobile συσκευές, απέδωσαν καρπούς καταφέρνοντας μια σημαντικότατη διάκριση. Η εταιρεία συμπεριλήφθηκε στους TOP40 Players παγκοσμίως σε επίπεδο ανάπτυξης M-Commerce. 

Συγκεκριμένα, η αμερικανική Verified Market Reports, εταιρεία διεξαγωγής παγκόσμιων ερευνών για διάφορες αγορές, αναλύοντας την πορεία της Softweb όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να την κατατάξει στους 40 πιο «δυνατούς παίκτες» για την κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων παραγγελιοληψίας και ενημέρωσης πελατών μέσα από κινητές συσκευές. 

Ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας της Softweb, το Softweb Business Suite, που επιτρέπει την καθημερινή αλληλεπίδραση κάθε εταιρείας με το οικοσύστημά της με έναν ψηφιακό και απλουστευμένο τρόπο, εξασφαλίζοντας αύξηση πωλήσεων και πιστότητας. 

Τεύχος 206

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design