ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

13 Ιουλίου 2022 06:46

Η SoftOne εξαγοράζει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της IMPACT

Με τη συμφωνία αυτή, SoftOne Technologies και IMPACT δημιουργούν τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης και EDI στην ελληνική αγορά και ταυτόχρονα τη μόνη ολοκληρωμένη πλατφόρμα διασύνδεσης των εταιρειών με λύσεις B2B supply chain.

Ήδη, από το νέο σχήμα έχουν διακινηθεί περισσότερα από 45.000.000 παραστατικά μέσω ΥΠΑΗΕΣ, διασυνδέοντας περισσότερες από 350.000 εταιρείες. Συνδυάζοντας τη βαθιά εξειδίκευση της IMPACT στην αυτοματοποίηση και διασύνδεση όλων των διαδικασιών του supply chain και των προμηθειών, με την ισχυρή τεχνογνωσία της SoftOne στο cloud και την ικανότητά της για μαζική ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων μέσω του ισχυρού δικτύου των συνεργατών της, ανακύπτει ένα διευρυμένο εταιρικό σχήμα με πλήρη ικανότητα ανταπόκρισης στις πραγματικές ανάγκες μετασχηματισμού όλων των επιχειρήσεων της αγοράς, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης.

Μέσα από την ένωση αυτή, οι δύο εταιρείες στοχεύουν να προχωρήσουν πέρα από τις ανάγκες εναρμόνισης των εταιρειών με το myDATA. Διασυνδέοντας, μέσα από το cloud, τις μεγάλες με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δημιουργείται το μεγαλύτερο οικοσύστημα B2B στην Ελλάδα. Το οικοσύστημα αυτό θα αποτελέσει τη βάση για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών σε όλο το φάσμα των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ επιχειρήσεων, από τις προμήθειες, την παραγγελιοληψία, τη διαδικασία αποστολής (δελτία αποστολής), την τιμολόγηση μέχρι και την πληρωμή ή χρηματοδότηση των τιμολογίων.

Η συμφωνία προβλέπει τη συνέχιση και εξέλιξη της εμπορικής επωνυμίας και του καταλόγου προϊόντων της IMPACT και στο μέλλον.

Τεύχος 108

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design