ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 Οκτωβρίου 2022 06:50

Η Singapore Airlines ενισχύει τις υπηρεσίες της στην Ανατολική Ασία

Ο Όμιλος της Singapore Airlines θα επαναφέρει τις πτήσεις και θα αυξήσει τις υπηρεσίες προς περισσότερους βασικούς προορισμούς σε όλο το δίκτυό του, μεταξύ άλλων σε σημεία σε βασικές αγορές της Ανατολικής Ασίας, καθώς οι έλεγχοι διέλευσης των συνόρων χαλαρώνουν περαιτέρω σε όλη την περιοχή.

Αυτό θα επιτρέψει στη Singapore Airlines και τη Scoot να ανταποκριθούν στην έντονη ζήτηση για διεθνή ταξίδια, ιδιαίτερα προς την περίοδο των διακοπών στο τέλος του έτους, καθώς και στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

Με την περαιτέρω χαλάρωση των απαιτήσεων εισόδου στην Ειδική Διοικητική Περιοχή του Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν και την Κίνα, διακρίνουμε ισχυρή ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια προς την περίοδο των εορτών στο τέλος του έτους, αναφέρει η Ανώτερη Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού Μάρκετινγκ της Singapore Airlines, κα JoAnn Tan. «Πολλοί πελάτες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για προορισμούς που παρέμειναν σε μεγάλο βαθμό κλειστοί τα τελευταία χρόνια. Καθώς οι επιβάτες προγραμματίζουν τις διακοπές τους, ο Όμιλος της Singapore Airlines θα φροντίσει να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αξία και επιλογές, προσαρμόζοντας παράλληλα άμεσα τις υπηρεσίες του ανάλογα με τη ζήτηση για αεροπορικά ταξίδια» συμπληρώνει.

Τεύχος 144

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design