ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 Μαρτίου 2022 08:58

Η Siemens Mobility συνεισφέρει στη βιωσιμότητα των γερμανικών αμαξοστοιχιών

Μια βιώσιμη και οικονομική εναλλακτική των συμβατικών ντιζελαμαξών

Τον Σεπτέμβριο του 2020, οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι των DB Cargo AG και DB Bahnbaugruppe GmbH, σύναψαν συμφωνία με τη Siemens Mobility για να ενισχύσουν τον στόλο τους με μηχανές Vectron Dual Mode. Η μηχανή βασίζεται στη δοκιμασμένη πλατφόρμα Vectron και στα επιμέρους στοιχεία της, είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί με σύστημα 15 kV AC και είναι εξοπλισμένη με το σύστημα ελέγχου αμαξοστοιχίας PZB. Μπορεί να λειτουργήσει είτε με πετρέλαιο εσωτερικής καύσης, είτε με ηλεκτρική ενέργεια, κάνοντας τη λειτουργία των γερμανικών αμαξοστοιχιών πιο βιώσιμη.

Η Siemens Mobility θα παραδώσει συνολικά 50 ηλεκτρο-ντιζελάμαξες. Έτσι, η DB Cargo θα αυξήσει τον στόλο της κατά 146 μηχανές Vectron Dual Mode, ενώ ο Όμιλος DB Bahnbau θα λάβει για πρώτη φορά τέσσερις μηχανές τέτοιου τύπου. Η παράδοση των μηχανών θα ξεκινήσει το 2026, ενώ η παραγωγή θα λάβει χώρα στο εργοστάσιο της Siemens Mobility στο Allach του Μονάχου.

Τεύχος 34

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design