ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Μαρτίου 2023 06:45

Η Schneider Electric συμμετείχε στα Talent Days by Collegelink

Αντιπροσωπεία της Scheinder Electric, συμμετείχε δυναμικά στο event Talent Days by Collegelink, το οποίο διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο στις 10 και 11 Μαρτίου!

Το διήμερο event διοργανώθηκε από την CollegeLink, σε συνεργασία με περισσότερες από 50 εταιρείες. Στην εκδήλωση μίλησαν πάνω από 40 ομιλητές και οι συμμετέχοντες – ως επί το πλείστον τελειόφοιτοι φοιτητές –  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά πολλούς και διαφορετικούς εργοδότες και να παρακολουθήσουν:

• Βιωματικά workshops για soft & hard skills.

• Inspiring ομιλίες σχετικές με την καριέρα και την αναζήτηση εργασίας.

• CV/LinkedIn Profile Review & Mock Interview Corners.

Σε ανακοίνωση σχετικά με τη συμμετοχή της στο event,η Scheinder Electric ανέφερε πως «ήταν χαρά μας να έρθουμε σε επαφή με νέα ταλέντα και να συζητήσουμε για τους στόχους, τα σχέδια και τις ανάγκες τους.Παραμένοντας σταθεροί στις αξίες μας για την υποστήριξη της νέας γενιάς, δεσμευόμαστε για 3η χρονιά να προσφέρουμε την ευκαιρία σε νέους να ξεκινήσουν την καριέρα τους μέσω του προγράμματος αμειβόμενης 10-μηνης πρακτικής άσκησης, Beyond Green Skills, αλλά και να ανακαλύψουν το κόσμο της βιωσιμότητας».

Τεύχος 249

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364



ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design