ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Μαΐου 2023 06:48

Η Schneider Electric παρουσιάζει το πρόγραμμα Ecommerce Partner 

Η Schneider Electric ανακοίνωσε το πρόγραμμα Ecommerce Partner, το οποίο θα παρέχει μια απλουστευμένη, καινοτόμο και συλλογική προσέγγιση για την επέκταση των συνεργατών της στο ηλεκτρονικό εμπόριο. 

Καθώς το τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου συνεχίζει να εξελίσσεται, οι επιχειρήσεις χρειάζεται να παραμείνουν ανταγωνιστικές προκειμένου να κεφαλαιοποιήσουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες. Η Schneider Electric για να διασφαλίσει ότι οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να επιτύχουν τον παραπάνω σκοπό, έχει αναπτύξει το Πρόγραμμα Ecommerce Partner, παρέχοντας στους συνεργάτες τις τελευταίες ενημερώσεις, ειδήσεις και εκδηλώσεις του κλάδου, ώστε να διασφαλίζεται ότι είναι ενήμεροι για τη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά. Επιπλέον, οι συνεργάτες έχουν πρόσβαση σε έναν eCommerce Transformation & Activation Manager, που μπορεί να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις σωστές στρατηγικές για να μεγιστοποιήσουν την επιτυχία τους. 

Το Πρόγραμμα παρέχει επίσης ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε θέματα όπως η εταιρεία, το προϊόν, το ηλεκτρονικό εμπόριο, η βιωσιμότητα κ.ά., ώστε να βοηθήσει τους συνεργάτες να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Τέλος, οι συνεργάτες θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά επιλογών αποζημίωσης. Αυτές οι επιλογές μπορούν να περιλαμβάνουν κεφάλαια μάρκετινγκ, εκπτώσεις, πρωτοβουλίες πώλησης και πολλά άλλα για να βοηθήσουν τους συνεργάτες να κεφαλαιοποιήσουν καλύτερα τις επενδύσεις τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο. 

«Η αποστολή του προγράμματος έχει γίνει σαφέστερη», δήλωσε ο David Terry, Aντιπρόεδρος IT Channels Europe της Schneider Electric. «Για πρώτη φορά προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ένα μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα, το Εcommerce Partner, το οποίο ξεχωρίζει για την ανταγωνιστικότητά του στην αγορά. Το πρόγραμμα παρέχει μια ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων και πόρων για να βοηθήσει τους συνεργάτες να επιτύχουν στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Από την υποστήριξη μάρκετινγκ έως την τεχνική βοήθεια, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να διασφαλίσει ότι οι συνεργάτες θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Το Εcommerce Partner προσφέρει επίσης αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές για να βοηθήσει τους συνεργάτες να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Με τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά του και τη δυνατότητα προσαρμογής του στις ανάγκες κάθε συνεργάτη, το πρόγραμμα Ecommerce Partner είναι πραγματικά μπροστά από τους ανταγωνιστές του». 

Τεύχος 284

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design