ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

15 Απριλίου 2022 06:51

Η Samsung διοργανώνει το πρώτο 6G Forum

Στις 13 Μαΐου 2022, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Samsung 6G forum από τη Samsung Electronics, Ltd. και η δυνατότητα online εγγραφών έχει ήδη ξεκινήσει.

Με κεντρικό θέμα «The Next Hyper-Connected Experience for All», το Samsung 6G Forum συγκεντρώνει κορυφαίους ειδικούς από τον κλάδο των τεχνολογιών επικοινωνίας επόμενης γενιάς, προερχόμενους από την ακαδημαϊκή κοινότητα και την παγκόσμια βιομηχανία, ώστε να συζητήσουν σε βάθος το μέλλον της τεχνολογίας, που θα οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς έως το 2030.

Το Forum της Samsung θα αποτελείται από δύο μέρη και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι της Samsung στο YouTube. Σε κάθε μέρος θα διεξάγονται ομιλίες από τους καλεσμένους εμπειρογνώμονες, τις οποίες θα διαδέχεται πάνελ συζήτησης.

Πρώτο Μέρος – 6G Air Interface (03:00 – 06:10 π.μ. ώρα Ελλάδος)

Η πρώτη συνεδρία θα ξεκινήσει με εναρκτήρια σχόλια από τον κο Sebastian Seung, Πρόεδρο και Επικεφαλής της Samsung Research. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν ομιλίες εμπειρογνωμόνων με θέμα το «6G Air Interface» από τους καταξιωμένους ομιλητές: Jeffrey Andrews, Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ώστιν, Charlie Zhang, Αντιπρόεδρος της Samsung Research America, Takehiro Nakamura, Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή των Εργαστηρίων 6G στο NTT DOCOMO και John Smee, Αντιπρόεδρο Engineering στην Qualcomm Technologies, Inc. Θα ακολουθήσει συζήτηση σε πάνελ με επικεφαλής τον Juho Lee, Μέλος του κέντρου Samsung Research.

Δεύτερο Μέρος – Intelligent Network for 6G (07:00 π.μ.-10:20 π.μ. ώρα Ελλάδος)

Θα ακολουθήσει η απογευματινή συνεδρία, με θέμα «Intelligent Network for 6G» και προσκεκλημένους τον Tarik Taleb, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Oulu της Φινλανδίας, τον SeungJoo Maeng, Master στο Networks Business της Samsung Electronics, τον Byonghyo Shim, Καθηγητή στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ και τον Shi Jin, Καθηγητή στο Southeast University της Κίνας, για να μιλήσουν για το Ευφυές Δίκτυο για το 6G. Τις ομιλίες θα ακολουθήσει μια συζήτηση σε πάνελ με επικεφαλής τον Sunghyun Choi, Αντιπρόεδρο και Επικεφαλής του Κέντρου Έρευνας Προηγμένων Επικοινωνιών της Samsung Research.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το website της εκδήλωσης, πατώντας εδώ.

Τεύχος 52

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design