ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Νοεμβρίου 2022 06:52

Η Samsung αναπτύσσει περαιτέρω το Bixby

Η Samsung ανακοίνωσε ότι το Bixby και η φωνητική βοηθός Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), υποστηρίζει πλέον τα ισπανικά της Λατινικής Αμερικής ως γλωσσική επιλογή. Οι χρήστες του Bixby που μιλούν ισπανικά της Λατινικής Αμερικής ανά τον κόσμο, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τις συσκευές Samsung Galaxy στην τοπική τους γλώσσα, καθώς τα πορτογαλικά της Βραζιλίας ήταν προηγουμένως η μόνη γλώσσα της Λατινικής Αμερικής που υποστηριζόταν από το Bixby.

Το Bixby έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, καθώς οι εγγεγραμμένοι χρήστες υπερδιπλασιάστηκαν, ξεπερνώντας τα 200 εκατομμύρια το 2022.

Στο πρόσφατο συνέδριο Samsung Developer Conference 2022 στο Σαν Φρανσίσκο, η Samsung παρουσίασε κι άλλες πρόσφατες εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένων νέων χαρακτηριστικών του Smart Home. Καθώς οι χρήστες επεκτείνουν τα συνδεδεμένα οικοσυστήματά τους, ο φωνητικός έλεγχος του Bixby και η ομαλή ενσωμάτωση με συσκευές θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην παρακολούθηση και διαχείριση κάθε δωματίου του σπιτιού.

Τεύχος 176

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design