18 Μαρτίου 2022 08:58

Η Revival προστατεύει τα δεδομένα του Γ.Ν. – Κέντρου Υγείας Φιλιατών

Η Revival Consulting Services S.A. ξεκινάει τη συνεργασία της με το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Φιλιατών, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO).

Στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO), η Revival διασφαλίζει τη διαρκή συμμόρφωση με την υφιστάμενη νομοθεσία περί της προστασίας προσωπικών δεδομένων και αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στα ζητήματα της ιδιωτικότητας, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Το νοσοκομείο των Φιλιατών προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες του από το 1947 και η συνολική δύναμή του ανέρχεται σε ενενήντα (90) οργανικές κλίνες. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων για την εκπλήρωση των αναγκών πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας των πολιτών. Η Διοίκηση του νοσοκομείου επιλέγει την Revival S.A. για την προστασία προσωπικών δεδομένων, αυξάνοντας την αξιοπιστία του νοσοκομείου και κτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης στην τοπική κοινωνία.

Τεύχος 31

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design