14 Απριλίου 2022 08:58

Η Revival προστατεύει τα δεδομένα της Μαρίνας Καλαμάτας

Η Revival Consulting Services S.A. ξεκινά τη συνεργασία της με την Μαρίνα Καλαμάτας Τουριστική Μονοπρόσωπη Α.Ε. Kiriacoulis Marinas, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε., αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO).

Στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO), η Revival S.A. μεριμνά για τη διασφάλιση της διαρκούς συμμόρφωσης της εταιρείας με την υφιστάμενη νομοθεσία περί της προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενώ παράλληλα εποπτεύει και συντονίζει τις απαιτούμενες ενέργειες, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις σε ζητήματα ιδιωτικότητας.

Η μαρίνα της Καλαμάτας είναι μια σύγχρονη μαρίνα, ικανή να φιλοξενήσει 250 γιοτ με μέγιστο μήκος 25m και βύθισμα 3m. Σε όλες τις θέσεις ελλιμενισμού παρέχεται ηλεκτρικό ρεύμα και πόσιμο νερό, ενώ διατίθενται εγκαταστάσεις διαχείμασης για περίπου 150 σκάφη. Η εταιρεία διαχείρισης της μαρίνας, επιλέγει την Revival S.A. για την προστασία των δεδομένων της και την ενίσχυση της φήμης της.

Τεύχος 49

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design