ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 Ιουλίου 2022 06:50

Η RDC Informatics επίσημος συνεργάτης της Freshworks στην ελληνική αγορά

Η στρατηγική συνεργασία της RDC Informatics με τη Freshworks διευρύνει το portfolio προϊόντων & υπηρεσιών πληροφορικής της, παρέχοντας ολιστικές λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού επιχειρήσεων και οργανισμών ανεξαρτήτως μεγέθους ή αντικειμένου δραστηριοποίησης.

Οι πλατφόρμες Freshdesk, Freshmarketer, Freshcha και Freshsales της Freshworks, καλύπτουν ευρεία γκάμα λειτουργιών και λύσεων για κάθε επιχείρηση, που θέλει να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία πελάτη, αλλά και εργαζόμενου. Δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εξυπηρετούν, να υποστηρίζουν και να ενημερώνουν τους πελάτες τους από οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας, συμβάλλοντας στην άμεση και αποτελεσματική επίλυση των ζητημάτων. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις δύνανται να διαχειρίζονται τη ροή των εργασιών με ευκολία και να αυτοματοποιούν επαναλαμβανόμενες διαδικασίες. Καθώς επίσης, να βελτιστοποιούν τις ενέργειες marketing, με στόχο ποιοτικότερα leads, τόνωση του engagement και ενίσχυση της σχέσης πελάτη – επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Τεύχος 105

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design