10 Μαρτίου 2023 06:45

Η QUALCO επενδύει σε τεχνολογίες ψηφιακού μετασχηματισμού

Διευρύνοντας τη συνεργασία της με την INDICE που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, η QUALCO προχώρησε στην εξαγορά ενός μειοψηφικού πακέτου μετοχών της. Οι δύο εταιρείες παροχής λύσεων λογισμικού θα επωφεληθούν αμφότερες από τη συμφωνία αυτή, αναπτύσσοντας νέες συνεργίες που στοχεύουν στην επέκτασή τους σε νέες αγορές.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της QUALCO, που επαναπροσδιορίζει το σχεδιασμό της για τη διάθεση νέων καινοτόμων ψηφιακών λύσεων στο χώρο του credit management, αλλά και σε νέους επιχειρησιακούς τομείς στους οποίους
εστιάζει η εταιρεία. Με την εξαγορά συνολικού ποσοστού 30% από το μετοχικό κεφάλαιο της INDICE, η QUALCO έχει σκοπό να προσφέρει στο εξής προσωποποιημένες ψηφιακές εμπειρίες στους πελάτες της που αναζητούν ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις. Η στρατηγική συνεργασία με την INDICE προσφέρει μεγάλα οφέλη στον Όμιλο QUALCO που θα διαθέτει πλέον ένα σημαντικά ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο, το οποίο θα εμπλουτίζεται με προϊόντα Digital Insurance, Digital Banking, e-Commerce και e-Mobility.

Ως νέο μέλος του Ομίλου QUALCO, η INDICE, η οποία είναι μια βραβευμένη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και υπολογιστικού cloud, με χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που περιλαμβάνει την ανάπτυξη προσαρμοσμένων εφαρμογών για τον τραπεζικό τομέα, το λιανεμπόριο και τις τηλεπικοινωνίες, ενισχύει ακόμα περισσότερο το μέγεθος και τη δυναμική της.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design