ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Οκτωβρίου 2022 06:46

Η Pylones Hellas Great Place to Work για τους εργαζομένους της

H Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, με μακρά παρουσία 25 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και Ν.Α. Ευρώπη, πιστοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά για το υψηλού επίπεδου εργασιακό περιβάλλον της ως Great Place to Work® μετά από αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Η πιστοποίηση αυτή βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας μέσω του ερωτηματολογίου Trust Index© Survey. Η έρευνα επικεντρώνεται σε πέντε παραμέτρους που συνθέτουν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο κάθε εργαζόμενος στον εργασιακό χώρο βάσει της μεθοδολογίας του Great Place to Work®. Οι παράμετροι αυτοί είναι: Η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασμός προς τους εργαζομένους, το αίσθημα δικαιοσύνης που υπάρχει, η υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι και η συντροφικότητα που αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο.

Το 95% του προσωπικού χαρακτήρισε την εταιρεία ως «ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας», ενώ παράλληλα το 90% αισθάνεται υπερήφανο με όσα έχει καταφέρει η εταιρεία το τελευταίο έτος. Την ίδια στιγμή το 93% νιώθει ότι προσφέρει έμπρακτα μέσα από τις δράσεις της εταιρείας στο κοινωνικό σύνολο, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Τεύχος 161

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design