ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Οκτωβρίου 2022 06:48

Η Prosvasis μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης της ΕΦΕΕΑ

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, υποστήριξε ως μεγάλος χορηγός και συμμετείχε δυναμικά στη διήμερη εκδήλωση – σεμινάριο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ), που διοργανώθηκε στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο NOVOTEL ATHENS. Η εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.000 επαγγελματίες λογιστές και φοροτεχνικοί από όλη την Ελλάδα, επικεντρώθηκε σε επίκαιρα θέματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Η Prosvasis στηρίζει την προσπάθεια που καταβάλει η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων, που σχετίζονται με τη βελτίωση της καθημερινότητας του επαγγελματία λογιστή και φοροτεχνικού, μέσα από στρατηγικά επιλεγμένες πρωτοβουλίες, δράσεις και συνεργασίες.

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των δράσεων της Ένωσης μέσω συνεργειών με φορείς και οργανισμούς, το Δ.Σ. της ΕΦΕΕΑ, εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο Νικόλαο Κούβαρη, υπέγραψε εννέα πρωτόκολλα συνεργασίας με πανεπιστήμια και Φορείς. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των ΠΟΦΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, Πανεπιστημίου Πειραιά, Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΕΠ), Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ), Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΒΕΑ), Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ), Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του IST College, καθώς και Πρόεδροι των 51 Ενώσεων από όλη την Ελλάδα. Μέσα από συνέργειες με φορείς και οργανισμούς, η Ένωση στοχεύει στην ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας, στην ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών κατάρτισης και επιμόρφωσης των επιχειρήσεων, αλλά και στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Η Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, κα Ιωάννα Κωτσόγιαννη, απηύθυνε χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, επισημαίνοντας σχετικά: «Στην Prosvasis βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον επαγγελματία λογιστή και φοροτεχνικό, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία, όπως η εκδήλωση της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής, που στοχεύει στην ομαλή μετάβαση του κλάδου στη νέα ψηφιακή εποχή».

Τεύχος 152

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design