ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Μαΐου 2022 06:46

Η Power Health επιλέγει EINVOICING της SoftOne

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της λειτουργίας της, η Power Health επέλεξε την cloud υπηρεσία EINVOICING της SoftOne. Με την υπηρεσία EINVOICING, όλα τα παραστατικά πωλήσεων παραδίδονται ηλεκτρονικά στους εμπλεκόμενους πελάτες άμεσα, ενώ συγχρόνως διαβιβάζονται και στην ΑΑΔΕ, απαλλάσσοντας έτσι το λογιστήριο της Power Health από καθημερινές χρονοβόρες διαδικασίες και διασφαλίζοντας την εναρμόνιση της εταιρείας με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Η διασύνδεση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING με το κεντρικό σύστημα μηχανογράφησης της Power Health πραγματοποιήθηκε από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, SYSCODE, χωρίς την ανάγκη πρόσθετων επενδύσεων σε software και hardware ή αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας. Με την cloud υπηρεσία EINVOICING, η Power Health αυτοματοποίησε πλήρως τη διαδικασία έκδοσης πιστοποιημένων ηλεκτρονικών τιμολογίων και αποδείξεων λιανικής χωρίς τη χρήση φορολογικού μηχανισμού, καθώς και τη διαδικασία σήμανσης, αυθεντικοποίησης και διαβίβασης όλων των προβλεπόμενων παραστατικών εσόδων στην ΑΑΔΕ.

Ο κος Δημήτρης Ζουριδάκης, IT Manager της Power Health, ανέφερε σχετικά με την υλοποίηση της λύσης: «Η υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της εταιρείας μας για ταχύτητα, ακρίβεια και μείωση του λειτουργικού κόστους, διασφαλίζοντας συγχρόνως την άμεση αποστολή πιστοποιημένων ηλεκτρονικών τιμολογίων και αποδείξεων στους πελάτες μας και στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ».

Τεύχος 70

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design