ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Μαρτίου 2023 06:44

Η Performance Techonologies στο VMware Forum 2023

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το VMware Forum 2023. Το event εντάσσεται σε μια σειρά διεθνών πρωτοβουλιών και δράσεων της VMware, αφιερωμένες στους συνεργάτες της ανά τον κόσμο. Ανάμεσα στους πιστοποιημένους συνεργάτες της Vmware, που αποτελούν διεθνείς κολοσσούς της τεχνολογίας με έδρα την Ελλάδα, συγκαταλέγεται και η Performance Technologies, η οποία πέρα από το εκθεσιακό περίπτερό της στην εκδήλωση, πραγματοποίησε και ομιλία κατά τη διάρκεια της ημερίδας, η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στη συνεδριακή αίθουσα.

Ο κος Μάκης Τουρίκης, Sales Manager της Performance Technologies συνομίλησε με τον κο Τριπολιτσιώτη Σωτήρη, CIO της Παγκρήτιας Τράπεζας (Pancreta Bank) σχετικά με τη συνεργασία τους αναφορικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της τράπεζας και το πώς αυτή αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες. Ο κος Τριπολιτσιώτης εστίασε στην αξία του cloud και τις πρακτικές κυβερνοασφάλειας της τράπεζας. Ειδικότερα, σημείωσε πως: «Αποτελεί πρόκληση να βρούμε το μοντέλο που θέλουμε να έχουμε ως τράπεζα και ποια θα είναι τα τεχνολογικά βήματα που κάνουμε σε σχέση με αυτό. Έχουμε ένα πελατολόγιο το οποίο εμπιστεύεται και στηρίζει την τράπεζα, καθώς μας διακρίνει μία προσωποποιημένη πελατοκεντρική προσέγγιση και ο συμβουλευτικός ρόλος που παρέχουμε σε κάθε πελάτη».

Τεύχος 256

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design