7 Απριλίου 2023 06:43

Η Performance προμηθεύει τις επιχειρήσεις με το Tanzu for Kubernetes Operations

Η Performance διαθέτει την πλατφόρμα εκσυγχρονισμού εφαρμογών στο Cloud: Tanzu for Kubernetes Operations της VMware που φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα του ψηφιακού μετασχηματισμού και της διαχείρισης σύγχρονων υπολογιστικών φορτίων που «τρέχουν» σε διαφορετικούς τύπους και αρχιτεκτονικές cloud.

To Tanzu for Kubernetes Operations αποτελεί μία πλατφόρμα που τρέχει πάνω στις εφαρμογές που ενδιαφέρουν την εκάστοτε ομάδα, παρέχοντας ελευθερία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ουσιαστικών λύσεων.

Έτσι, οι ομάδες υποδομών και επιχειρησιακής λειτουργίας μπορούν να διαχειριστούν με κοινό τρόπο συστάδες Kubernetes που τρέχουν σε πολλαπλά cloud και σε διαφορετικές τοπολογίες. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε developers και μηχανικούς να κάνουν γρήγορα και ευέλικτα τη δουλειά τους, χωρίς να υπονομεύονται οι ευρύτερες απαιτήσεις ασφάλειας, δικτύωσης και συμμόρφωσης του οργανισμού τους.

Το VMware Tanzu Kubernetes for Operations βοηθάει τους οργανισμούς να εκσυγχρονίσουν υφιστάμενες, αλλά και να δημιουργήσουν νέες, εφαρμογές, ενώ ταυτόχρονα τους επιτρέπει:

• Ταχεία δημιουργία και επιχειρησιακή λειτουργία συστάδων Kubernetes που τρέχουν σε διακριτούς cloud providers και σε διαφορετικές τοπολογίες. Στη βάση αυτής της ευελιξίας και ταχύτητας βρίσκεται το Tanzu Kubernetes Grid που υποστηρίζει την πλήρη διαχείριση κύκλου ζωής και εποπτεία των containers και των συστάδων Kubernetes που βρίσκονται σε λειτουργία.

• Αυτοματοποιημένη «policy-driven» ενεργοποίηση και εφαρμογή κανόνων ασφαλείας και συμμόρφωσης συστάδων που βρίσκονται σε διαφορετικούς παρόχους και τοπολογίες, μέσα από το εργαλείο ενοποιημένης διαχείρισης Tanzu Mission Control.

• Παρακολούθηση εφαρμογών και υποδομών που ζουν και τρέχουν σε πολλαπλά περιβάλλοντα cloud, μέσα από την πλατφόρμα ενοποιημένης εποπτείας VMware Aria Operations for Application.

Ο εκσυγχρονισμός των μεγάλων, μονολιθικών εφαρμογών και η υιοθέτηση μίας multi-cloud στρατηγικής αποτελούν τους βασικότερους πυλώνες του ψηφιακού μετασχηματισμού. Οι παραπάνω τακτικές συμβάλλουν στην εξοικονόμηση πόρων, την ευελιξία στο μέλλον, καθώς και στη δημιουργία υπηρεσιών με μεγαλύτερη ταχύτητα για κάθε επιχείρηση.

Τεύχος 264

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design