ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Οκτωβρίου 2022 06:46

Η OTEAcademy συμμετέχει στο Naxos, Smart Island

Στην ψηφιακή αναβάθμιση της Νάξου συμμετέχει η OTEAcademy, ως επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης του προγράμματος Naxos, Smart Island, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Amazon Web Services (AWS) και τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η OTEAcademy έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα βοηθήσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του νησιού. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα στοχεύουν στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των κατοίκων της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδεύσεις για την ανάπτυξη γνώσεων πάνω στο Cloud Computing, καθώς και αναφορικά με την εφαρμογή ψηφιακών τεχνολογικών λύσεων.

Ο κος Γιάννης Αργυράκος, Director της OTEAcademy δήλωσε: «Η OTEAcademy ως επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης της Amazon Web Services για την Ελλάδα συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία “Naxos, Smart Island”. Είναι χαρά για εμάς που μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα μπορέσουμε να συμβάλουμε σε μια καλύτερη και πιο ψηφιακή καθημερινότητα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων».

Τεύχος 155

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design