ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Σεπτεμβρίου 2022 06:53

Η Orthology αναζητά IT Support Engineer

Η Orthology είναι μια εταιρεία πληροφορικής στην Αθήνα, που προσφέρει λύσεις λογισμικού και επαγγελματικές υπηρεσίες, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της ολοένα αναπτυσσόμενης αγοράς πληροφορικής και τις ανάγκες των μικρών μεσαίων επιχειρήσεων και των μεγάλων επιχειρήσεων.

Η Orthology αναζητά Information Technology Support Engineer, ο οποίος θα παρέχει υποστήριξη πριν και μετά την πώληση των προϊόντων της Orthology στην ελληνική αγορά, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω βασικών τομέων:

• Υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού συστήματος υποστήριξης.

• Επιτόπια υπηρεσία υποστήριξης σε επιλεγμένους πελάτες.

• Υποστήριξη και συντήρηση εταιρικής υποδομής.

• Συμμετοχή στην εγκατάσταση και εγκατάσταση προϊόντων σε πελάτες.

• Ενημέρωση εγχειριδίου διαδικασιών πληροφορικής & σχετικών αρχείων για εσωτερική χρήση.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους πτυχίο Πληροφορικής, Επιστήμης Υπολογιστών ή άλλου σχετικού επιστημονικού κλάδου ή αντίστοιχη εμπειρία 2-3 χρόνων. Οι Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις που σχετίζονται με την Πληροφορική θα θεωρηθούν πλεονέκτημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας και για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας, πατήστε εδώ.

Τεύχος 126

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design