ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Μαρτίου 2022 06:45

Η Oracle ανακοινώνει τη Java 18

Βελτιωμένες επιδόσεις, σταθερότητα και ασφάλεια

Η πιο πρόσφατη έκδοση της Java, η Java 18, είναι πλέον διαθέσιμη από την Oracle. Η Java 18 με το πιο πρόσφατο Java Development Kit παρέχει χιλιάδες ενημερώσεις και βελτιώσεις μαζί με εννέα προτάσεις βελτίωσης JDK (JDK Enhancement Proposals, JEP). Σε αυτές περιλαμβάνεται η δυνατότητα προσθήκης του Code Snippets in Java API Documentation (JEP 413), που απλοποιεί την προσθήκη δειγμάτων πηγαίου κώδικα στην τεκμηρίωση των API, καθώς και του Simple Web Server (JEP 408) για δημιουργία πρωτοτύπων και δοκιμές. Οι προγραμματιστές μπορούν να εξερευνήσουν δύο λειτουργικές μονάδες που βρίσκονται σε φάση εξέλιξης: το Vector API (JEP 417) και το Foreign Function and Memory API (JEP 419), καθώς και μια λειτουργική μονάδα σε φάση προεπισκόπησης: το Pattern Matching for Switch (JEP 420).

H Java 18 αποτελεί την πιο πρόσφατη κυκλοφορία στο πλαίσιο του χρονοδιαγράμματος εξάμηνων εκδόσεων της Java, και είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης συνεργασίας μεταξύ μηχανικών της Oracle και άλλων μελών της παγκόσμιας κοινότητας προγραμματιστών Java μέσω του OpenJDK Project και του προγράμματος Java Community Process (JCP). Έτσι παρέχεται μια σταθερή ροή καινοτομιών και, ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται συνεχής βελτίωση επιδόσεων, σταθερότητας και ασφάλειας, αυξάνοντας τη διείσδυση της Java σε οργανισμούς και κλάδους κάθε μεγέθους.

Για να κατεβάσετε το Oracle JDK 18, πατήστε εδώ.

Τεύχος 38

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design