15 Μαρτίου 2022 06:48

Η Oracle ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του Γ’ τριμήνου 2021

Η Oracle Corporation ανακοίνωσε αύξηση κατά 4% στα έσοδά της συνολικά κατά το τρίτο τρίμηνο του 2021, και κατά 7% σε σταθερό νόμισμα (10,5 δισεκατομμύρια δολάρια). Τα έσοδα από υπηρεσίες cloud και υποστήριξη αδειών αυξήθηκαν κατά 5% σε USD και κατά 8% σε σταθερό νόμισμα (7,6 δισεκατομμύρια δολάρια). Τα έσοδα από άδειες cloud και εσωτερικής εγκατάστασης αυξήθηκαν κατά 1% σε USD και 4% σε σταθερό νόμισμα στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα λειτουργικά έσοδα του τρίτου τριμήνου ήταν 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια, μειωμένα κατά 1% σε USD και αυξημένα κατά 3% σε σταθερό νόμισμα. Τα λειτουργικά έσοδα εκτός GAAP ήταν 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 1% σε USD και 4% σε σταθερό νόμισμα. Το λειτουργικό περιθώριο GAAP ήταν 36%, και το λειτουργικό περιθώριο εκτός GAAP ήταν 46%. Τα καθαρά έσοδα GAAP ήταν 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια και τα καθαρά έσοδα εκτός GAAP ήταν 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα κέρδη ανά μετοχή τρίτου τριμήνου ήταν 0,84 δολάρια, ενώ τα κέρδη εκτός GAAP ανά μετοχή ήταν 1,13 δολάρια, μειωμένα κατά 3% σε USD και αυξημένα κατά 1% σε σταθερό νόμισμα. Τα κέρδη ανά μετοχή του τρίτου τριμήνου μειώθηκαν κατά 0,05 δολάρια, κυρίως λόγω της πτώσης της τιμής της μετοχής της εταιρείας Oxford Nanopore και μιας λειτουργικής ζημίας στην Ampere, τον κατασκευαστή των ταχύτερων τσιπ στον κόσμο για διακομιστές ARM.

Τα βραχυπρόθεσμα αναβαλλόμενα έσοδα ήταν 7,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι λειτουργικές ταμειακές ροές ήταν 10,4 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Τεύχος 30

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design