ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

28 Φεβρουαρίου 2023 06:48

Η Olympia Group επενδύει στον κλάδο του Last Mile 

Μια νέα επένδυση στον τομέα του eCommerce & eGrocery last mile ανακοίνωσε η Olympia Group και συγκεκριμένα στην εταιρεία SVUUM, με στόχο την ανάπτυξη του πελατοκεντρικού και καινοτόμου «Hand to Hand Delivery» στην Ελλάδα. 

Η επένδυση υλοποιείται από τον επενδυτικό βραχίονα Public Capital Partners, μέσω της έκδοσης μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου και εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική για την υποστήριξη ταχέως αναπτυσσόμενων scaleup εταιρειών με δραστηριότητα στον τομέα του retailtech & logistics. 

Η SVUUM αξιοποιεί μια διεθνή τεχνολογική πλατφόρμα, σε συνδυασμό με ένα ιδιόκτητο δίκτυο σε 10 μεγάλα αστικά κέντρα και πληθυσμιακή κάλυψη 75%, διασφαλίζοντας έτσι αξιοπιστία στις παραδόσεις που στο 95% των περιπτώσεων γίνονται την ίδια ή την επόμενη μέρα. 

Η συγκεκριμένη επένδυση αποτελεί μία ακόμη σημαντική κίνηση από πλευράς Olympia που έχει ως στόχο να συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας νέας εποχής στον κλάδο των ηλεκτρονικών αγορών και του last mile, προσφέροντας μία αναβαθμισμένη και αξιόπιστη λύση στους καταναλωτές. 

Με έτος ίδρυσης το 2021, η SVUUM αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο πελατοκεντρικές και καινοτόμες eCommerce last mile εταιρείες στην Ελλάδα, με μέση αξιολόγηση παραλήπτη 4,8/5 σε σύνολο 1.5 εκατομμύρια παραδόσεων που έχουν ολοκληρωθεί έως σήμερα. Η εταιρεία υποστηρίζει 150 από τις μεγαλύτερες εταιρείες eCommerce και 6 από τα μεγαλύτερα σούπερ-μάρκετ στην Ελλάδα, παραδίδοντας ακόμη και Σάββατο, ενώ αναπτύσσει συνεχώς νέες υπηρεσίες, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην αποτελεσματική διαχείριση των δρομολογίων, με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. 

Τεύχος 236

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design