ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 Μαρτίου 2022 09:01

Η Netskope αναγνωρίζεται ως «Leader» στο Gartner Magic Quadrant για το Security Service Edge

Η Channel IT, διανομέας προστιθέμενης αξίας για προϊοντικές λύσεις ασφάλειας και διαχείρισης πληροφοριακών συστημάτων στη Ν.Α. Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ανακοινώνει την ανακήρυξη του συνεργάτη Netskope ως «Leader» από την Gartner στο πρώτο Magic Quadrant για το Security Service Edge (SSE).

Το Security Service Edge (SSE), είναι ένα σύνολο υπηρεσιών ασφαλείας που επιτρέπουν μια επιτυχημένη αρχιτεκτονική SASE, διασφαλίζοντας άτομα και δεδομένα στο cloud χωρίς να υποβαθμίζεται η εμπειρία του χρήστη. Το SSE σηματοδοτεί μια βαθιά τομή για την εξέλιξη της ασφάλειας στο cloud, καθώς δεν προϋποθέτει την προμήθεια Cloud Access Security Broker (CASB), Secure Web Gateway (SWG), Zero Trust Network Access (ZTNA), Firewall-as-a-Service (FWaaS) ή άλλων σχετικών τεχνολογιών, μεμονωμένα ή από διαφορετικούς κατασκευαστές.

Μέσω της συνεργασίας με τη Netskope, η Channel IT προσφέρει όλες αυτές τις κρίσιμες υπηρεσίες ασφάλειας μέσα από μια κομψά ενοποιημένη πλατφόρμα καθώς επίσης και την τεχνογνωσία για τον σχεδιασμό αρχιτεκτονικής SASE, συντελώντας στη μετάβαση των επιχειρήσεων στο cloud με ασφάλεια και στον επιτυχημένο ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Η αναγνώριση από την Gartner υπογραμμίζει την ταχεία ανάπτυξη της Netskope, με τη διεύρυνση του πελατολογίου της σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς επίσης αναδεικνύει τη στρατηγική της προσέγγιση και ικανότητα να αναπτύσσει και να υλοποιεί λύσεις για το SSE. Στο link που ακολουθεί, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρώτο Magic Quadrant για SSE, καθώς και να κατεβάσετε δωρεάν το πλήρες report, εδώ.

Τεύχος 20

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design