22 Φεβρουαρίου 2023 06:56

Η Natech διευρύνει την ομάδα της

Η Natech, κατασκευάστρια εταιρεία λύσεων πληροφορικής με εξειδίκευση στην παροχή λύσεων πληροφορικής για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και επιχειρήσεις, αναπτύσσει πλήρη ομάδα για τις εγκαταστάσεις της στα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναζητά:

Junior Full Stack Developer, που θα είναι υπεύθυνος/η για τη διασφάλιση δομημένης κωδικοποίησης υψηλής ποιότητα και θα αναλάβει – με την υποστήριξη ενός ανώτερου Full Stack Developer – τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη δοκιμή και τη συντήρηση λύσεων λογισμικού υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές των πελατών σε στενή συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Full Stack Developer, που θα είναι υπεύθυνος/η για τον προαναφερθέντα σκοπό και θα αναλάβει το κύριο μέρος του σχεδιασμού, της ανάπτυξης, της δοκιμής και της συντήρησης λύσεων λογισμικού υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές των πελατών.

First Level Technical Support Agent, που θα συνδράμει στην πελατειακή υποστήριξη της εταιρείας, που λειτουργεί 24 ώρες / 7 ημέρες την εβδομάδα / 365 ημέρες τον χρόνο και θα είναι υπεύθυνος/η να παρακολουθεί τακτικά τα υπάρχοντα συστήματα της εταιρείας διασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία και απόδοση τους.

Τεύχος 233

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design