ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 Ιανουαρίου 2023 06:47

Η Motor Oil εμπιστεύτηκε τη Real Consulting

Η Real Consulting, εταιρεία που παρέχει IT λύσεις για επιχειρήσεις, ολοκλήρωσε τη μετάβαση της Motor Oil στην πλατφόρμα SAP S/4HANA.

Το νέο σύστημα S/4HANA καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών λειτουργιών που περιλαμβάνει οικονομικές εφαρμογές, εφαρμογές για την κάλυψη των διαδικασιών εφοδιασμού και εμπορίας, καθώς και εφαρμογές παραγωγής, ποιοτικού ελέγχου, συντήρησης και παρακολούθησης έργων.
Το νέο σύστημα στηρίζεται και αξιοποιεί τις δυνατότητες των εφαρμογών Fiori του S/4HANA, παρέχοντας στους χρήστες ένα φιλικό περιβάλλον με δυνατότητες για alerts, workflows και analytics.
Για τη Motor Oil, η κίνηση αυτή έρχεται μετά την επιτυχή ψηφιοποίηση των διαδικασιών υγείας και ασφάλειας του διυλιστηρίου, καθώς και την υιοθέτηση λύσεων τεχνητής νοημοσύνης για τους εξοπλισμούς του διυλιστηρίου.

Τεύχος 209

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design