ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 Μαΐου 2023 06:43

Η ManageEngine φέρνει το Endpoint Resilience Seminar σε Ελλάδα και Κύπρο

Η ManageEngine, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικών ασφάλειας και διαχείρισης Πληροφοριακών Συστημάτων, θυγατρική της Zoho Corporation, ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός νέου θεματικού σεμιναρίου Πληροφορικής, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πρόκειται για το ManageEngine Endpoint Resilience Seminar,το οποίο έχει στόχο να αναδείξει τις προκλήσεις στη διαχείριση και ασφάλεια των τερματικών συσκευών (endpoints) μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού, που προκύπτουν από τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, τη μετάβαση σε cloud και υβριδικά περιβάλλοντα, την υιοθέτηση ευέλικτων μοντέλων εργασίας και τις αναδυόμενες απειλές στον Κυβερνοχώρο.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα στελέχη της ManageEngine θα παρουσιάσουν καινοτόμες προσεγγίσεις, βέλτιστες πρακτικές και σύγχρονα εργαλεία που βοηθούν τους διαχειριστές των υποδομών Πληροφοριακών Συστημάτων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις παραπάνω προκλήσεις εξορθολογισμένα και αποτελεσματικά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε διευθυντές τεχνολογίας (CTOs, CIOs), μηχανικούς δικτύων, DPOs, IT Security managers, IT Auditors κ.λπ., που δραστηριοποιούνται σε εταιρείες και οργανισμούς κάθε μεγέθους και κλάδου, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα.

Το ManageEngine Endpoint Resilience Seminar 2023 της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 στο OTEAcademy, στην Αθήνα, ενώ της Κύπρου την Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία. Αμφότερα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Channel IT, αποκλειστικό διανομέα των λύσεων της ManageEngine για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ωστόσο προϋποθέτει εγγραφή στην αντίστοιχη σελίδα του σεμιναρίου της αρεσκείας σας. Για να πραγματοποιήσετε, λοιπόν, την εγγραφή σας αλλά και για να δείτε το πρόγραμμα και τα προφίλ των εισηγητών, μπείτε εδώ για το σεμινάριοτης Ελλάδας κι εδώ για το αντίστοιχο της Κύπρου.

Τεύχος 280

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design