ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 Φεβρουαρίου 2023 06:50

Η M-STAT θα βρίσκεται στο GSMA Mobile World Congress 2023 

Η M-STAT ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει για ακόμα μία χρονιά στο διεθνές MWC – GSMA Mobile World Congress 2023, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2023. Το περίπτερο της M-STAT θα βρίσκεται στην Πλατεία Κογκρέσου, Stand CS250 και θα είναι ανοικτό στους επισκέπτες. 

Η ελληνική συμμετοχή συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος) μαζί με την Enterprise Greece. 

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία που εξειδικεύεται στις Υπηρεσίες Mobile Business Messaging για περισσότερες από δύο δεκαετίες, ανέφερε πως η συμμετοχή της στο Mobile World Congress είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για νέες συνεργασίες, καθώς η έκθεση συγκεντρώνει ένα διεθνές δυναμικό τεχνολογικό κοινό περίπου 100.000 επισκεπτών από 200 χώρες και περιοχές κάθε χρόνο. 

Στην έκθεση, η Μ-STAT θα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει τις λύσεις της, οι οποίες έχουν αναγνωριστεί επανειλημμένα από φορείς, όπως τα Mobile Excellence Awards, τα IMPACT ΒITE Awards, τα E-volution Awards και τα Sales Excellence Awards. 
 

Τεύχος 231

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design