ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 Μαρτίου 2023 06:44

Η Libra Press φέρνει το CyberTechCon στην Salonica Electronix

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Η εκδοτική εταιρεία Libra Press κάθε χρόνο διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να αποτελέσει σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες και τους τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων των τοπικών αγορών με αντιπροσώπους από όλη την ελληνική επικράτεια, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Στις εκθέσεις – συνέδρια συμμετέχουν όλες οι μεγάλες εταιρείες του κλάδου, προβάλλοντας σε ζωντανή λειτουργία τα προϊόντα και τις λύσεις τελευταίας κυκλοφορίας που διαθέτουν.

Η Salonica Electronix ανοίγεται πλέον και σε νέες αγορές, αφού εκτός από ηλεκτρονικούς απευθύνεται και σε ηλεκτρολόγους, καθώς και σε τεχνικούς δικτύων και τηλεφωνίας. Ταυτόχρονα, η Salonica Electronix διατηρεί και τον συνεδριακό της χαρακτήρα, αφού διαθέτει και δική της αυτόνομη συνεδριακή ημέρα, με παρουσιάσεις και ομιλίες από τους χώρους των συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, τηλεφωνίας και δικτύων. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί στα 2 επίσημα panels, που αφορούν στην Ανάπτυξη της οπτικής ίνας στην Ελλάδα και Στο μέλλον της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, στα οποία θα συμμετέχουν οι εταιρείες Cosmote, NOVA και Vodafone.

Για το 2023, η Libra Press εμπλουτίζει τη Salonica Electronix φέρνοντας στον ίδιο χώρο και τους επαγγελματίες της πληροφορικής, με τη διεξαγωγή του συνεδρίου CyberTechCon, που είναι το πρώτο συνέδριο στη Θεσσαλονίκη που θα εστιάσει στις Τάσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού, θα παρουσιάσει Μέτρα Κυβερνοάμυνας για την ενίσχυση της κυβερνoασφάλειας των εταιρειών, καθώς και κυρίαρχες Τάσεις στο Cloud Computing, ώστε να καταφέρει η εκάστοτε επιχείρηση να παραμείνει ανταγωνιστική, μειώνοντας στο ελάχιστο δυνατό το κόστος.
Το CyberTechCon απευθύνεται σε όλα τα στελέχη και decision makers του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, σε επαγγελματίες των τμημάτων IT (CTOs, CIOs, CISOs, Head of IT departments, Engineers, Risk & Compliance Managers, DPOs κ.ά.) στο κανάλι της Πληροφορικής, καθώς και σε Integrators & Vendors λύσεων πληροφορικής.

Το CyberTechCon διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του ΣΕΠΕ και του ΣΕΚΕΕ.

Χορηγοί της Salonica Electronix 2023 είναι οι εταιρείες Cosmote, Dahua, Personal Security και Schneider Electric, ενώ η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.
Η Salonica Electronix 2023 και το CyberTechCon διοργανώνονται από την εκδοτική εταιρεία Libra Press και χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Techmail και NOW.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design