ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 Αυγούστου 2022 06:55

Η LG G2 OLED evo Gallery Edition 97 ιντσών έρχεται στην αγορά

H μεγαλύτερη OLED TV του κόσμου, η LG OLED evo Gallery Edition, μοντέλο 97G2, θα είναι σύντομα διαθέσιμη για αγορά στις παγκόσμιες αγορές.

Τα αυτοφωτιζόμενα pixel της OLED μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν μεμονωμένα για να αναπαράγουν τέλεια μαύρα χρώματα, καταπληκτικά φυσικά χρώματα και άπειρη αντίθεση. Χωρίς οπίσθιο φωτισμό, η OLED επιτρέπει τη δημιουργία πρωτοφανών μορφών, όπως εύκαμπτες τηλεοράσεις και τηλεοράσεις με δυνατότητα περιστροφής.

Διαθέτει την τεχνολογία OLED evo της εταιρείας, επεξεργαστή α9 Gen5 AI και προηγμένους αλγόριθμους εικόνας για να προσφέρει ζωντανές εικόνες και μια πραγματικά καθηλωτική, κινηματογραφική εμπειρία θέασης. Το μοντέλο της σειράς G2 97 ιντσών ενσωματώνει επίσης τη σχεδίαση Gallery flush-to-the-wall της LG, προσφέροντας μια απρόσκοπτη, ολοκληρωμένη εμφάνιση που θα αναδείξει αμέσως την πολυτελή οικιακή κινηματογραφική αίθουσα.

Οι επισκέπτες της IFA 2022 (2-6 Σεπτεμβρίου) θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την επικείμενη αυτή κορυφαία τηλεόραση, στο περίπτερο της LG Electronics στο Hall 18, Messe Berlin.

Τεύχος 119

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design