ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 Μαΐου 2022 08:57

Η LG με προηγμένες Digital Signage λύσεις στην ISE 2022

H LG Electronics παρουσιάζει τις καινοτόμες λύσεις information display στην έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2022 στη Βαρκελώνη, από τις 10 έως τις 13 Μαΐου, στην οποία έρχεται με το θέμα Move Daily Life Forward, το οποίο βασίζεται στο slogan της εταιρείας Innovation for a Better Life. Από τις Transparent OLED Signage, τις Micro LED, καθώς και πλήρεις σειρές προϊόντων LED signage, η LG θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες επιχειρηματικές της προτάσεις που συνδυάζουν digital signage λύσεις με χρήσιμα εργαλεία εφαρμογών για να αναβαθμίσουν την επικοινωνία μετά την πανδημία και να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στη ζωή χωρίς περιορισμούς.

Στην ISE 2022, η LG παρουσιάζει επίσης λύσεις cloud ειδικά σχεδιασμένες για συγκεκριμένους κλάδους. Για παράδειγμα, το Pro:Centric Cloud έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαχείριση φιλοξενίας χρησιμοποιώντας το Pro:Centric, το ευέλικτο και διαισθητικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου της LG για φιλοξενία, επεκτείνοντάς το σε πολλαπλές ιδιοκτησίες μέσω αρχιτεκτονικής που βασίζεται στο cloud. Πλέον, τα ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και να διατηρούν συνεπή απεικόνιση σε πολλά υποκαταστήματα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

Αυτές οι επαναστατικές επιχειρηματικές λύσεις θα εκτίθενται στην Αίθουσα 3 της Gran Via του Fira Barcelona. Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν, μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα που ετοίμασε η LG, η οποία περιλαμβάνει βίντεο από τις ζώνες και περιεχόμενο που θα προστεθεί ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τεύχος 66

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design