ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

21 Δεκεμβρίου 2022 06:59

Η LG θα συμμετάσχει στη CES 2023

Η LG Electronics ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στη CES 2023, λειτουργώντας ένα φυσικό εκθεσιακό περίπτερο και πραγματοποιώντας συνέντευξη Τύπου με τίτλο LG World Premiere και θεματική Lifes Good, στο Mandalay Bay Convention Center του Las Vegas στις 4 Ιανουαρίου και ώρα 08.00 (PST).

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο CEO, William Cho, θα παρουσιάσει το όραμα της LG για το μέλλον της εταιρείας και θα μοιραστεί τους βασικούς τομείς στους οποίους θα εστιάσει το 2023 και εξής. Θα αναφερθεί ακόμη στις καινοτομίες της εταιρείας για μια καλύτερη ζωή, στις νέες προκλήσεις που αναλαμβάνει για να διευρύνει τις εμπειρίες των καταναλωτών και στη μέριμνά της να προστατεύει το περιβάλλον και να συμβάλει στη δημιουργία μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας. Θα παρουσιαστούν, επίσης, τα πιο πρόσφατα καινοτόμα προϊόντα της LG, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται η νέα σειρά τηλεοράσεων LG OLED και ένα νέο παράδειγμα οικιακών συσκευών, καθώς και ορισμένες «έξυπνες» lifestyle λύσεις που έχουν σχεδιαστεί.

Η Συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στο κανάλι της LG Global στο YouTube, όπου οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δουν όλες τις νέες λύσεις lifestyle της LG που θα παρουσιαστούν στη CES 2023.

Τεύχος 198

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design