ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 Φεβρουαρίου 2023 06:55

Η LG διευρύνει το WEBOS HUB 

H LG Electronics (LG) ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα των Apple TV app, Apple Music, AirPlay και HomeKit στο webOS Hub σε περισσότερες από 100 χώρες. Πλέον, οι συμβατές τηλεοράσεις προσφέρουν μια ευκολότερη, πολλαπλών χρήσεων εμπειρία smart TV, χάρη στην ποικιλία επιλογών περιεχομένου και καινοτόμων χαρακτηριστικών που ξασφαλίζουν την απόλυτη άνεση και απόλαυσης παρακολούθησης περιεχομένου σε ακόμα περισσότερο κοινό σε όλο τον κόσμο. 

Με την εισαγωγή των Apple TV app, Apple Music, AirPlay και HomeKit στο οικοσύστημα του webOS HUB, η LG συνεχώς βελτιώνει και επεκτείνει την πλατφόρμα στο webOS, ενώ παράλληλα ενισχύει την προσβασιμότητά της, ώστε περισσότεροι καταναλωτές να μπορούν να απολαύσουν μια πιο άνετη εμπειρία. 

Δεκαπλάσια brands είναι τώρα διαθέσιμα στο webOS Hub σε σχέση με τις αρχές του 2021, καθώς η LG συνεργάζεται σήμερα με περισσότερους από 200 συνεργάτες συνολικά, συμπεριλαμβανομένων των Seiki, Eko, Stream System, Konka, Aiwa και Hyundai. Η LG εκπληρώνει την υπόσχεσή της για παροχή πρωτοποριακών και βελτιωμένων εμπειριών θέασης περιεχομένου σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 

Πλέον οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming τρίτων στην εφαρμογή Apple TV, καθώς και να περιηγηθούν σε περισσότερες από 100.000 ταινίες και εκπομπές που προσφέρονται για αγορά ή ενοικίαση. 

Οι συνδρομητές του Apple Music απολαμβάνουν μια τεράστια και χωρίς διαφημίσεις βιβλιοθήκη που αποτελείται από περισσότερα από 100 εκατομμύρια τραγούδια, 30.000 ειδικά επιμελημένες λίστες αναπαραγωγής, αμέτρητα 4K μουσικά βίντεο, καθώς και το καταξιωμένο από τις κριτικές Apple Music Radio, το οποίο μεταδίδει όλες τις επιτυχίες όλων των μουσικών ειδών. Το Apple Music μέσω webOS Hub είναι το ιδανικό για πάρτι στο σπίτι, καθώς συνοδεύεται από εκατομμύρια τραγούδια με συγχρονισμένους τους στίχους για να γίνεται η ακρόαση ακόμα πιο ευχάριστη.  

Επίσης, οι χρήστες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στην προσωπική μουσική βιβλιοθήκη τους μέσω του webOS Hub. 

To webOS Hub θα είναι συμβατό με το AirPlay, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν ταινίες, να ακούνε μουσική, να παίζουν παιχνίδια και να προβάλλουν φωτογραφίες απευθείας από το iPhone, το iPad ή τον Mac τους στη smart TV.  

Επιπλέον, οι τηλεοράσεις με webOS Hub είναι ενεργοποιημένες στο Apple Home, δίνοντας στους χρήστες τον έλεγχο της τηλεόρασής τους στην εφαρμογή Apple Home και στο Siri χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Apple HomeKit. 

Οι εφαρμογές Apple TV και Apple Music είναι πλέον διαθέσιμες σε περισσότερες από 100 χώρες, όπου οι κάτοχοι τηλεοράσεων με δυνατότητα webOS από 200 συνεργαζόμενες επωνυμίες θα επωφεληθούν από μια αυξανόμενη λίστα περιεχομένου και λειτουργιών που εμπλουτίζουν τη ζωή τους. Οι πιο πρόσφατες τηλεοράσεις OLED και UHD που υποστηρίζονται από το webOS Hub 1 , επίσης υποστηρίζουν το AirPlay και το HomeKit, επιτρέποντας σε περισσότερο κοινό να βιώσει τη βελτιωμένη χρηστικότητα και την άνεση που παρέχουν αυτές οι προηγμένες τηλεοράσεις. 

Τεύχος 221

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design