27 Μαρτίου 2023 06:51

Η Kinsen – Europcar Greece απέσπασε βραβείο «Network Development Award 2022» 

Η Kinsen – Europcar Greece κατέκτησε το βραβείο «Network Development Award 2022» στο Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο του Europcar Mobility Group, που έλαβε χώρα στις αρχές Μαρτίου στο Βερολίνο στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB Berlin 2023

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως: «Η κατάκτηση αυτού του βραβείου συνιστά επίτευγμα για την Kinsen – Europcar Greece, η οποία σε λιγότερο από 18 μήνες, έχει καταφέρει να αναπτύξει μέχρι σήμερα 32 καταστήματα εξυπηρέτησης Europcar & Goldcar σε όλη τη χώρα, με παρουσία στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, αλλά και να αυξήσει σημαντικά το μερίδιό της στην αγορά. Αυτή η διεθνής αναγνώριση ήρθε να δώσει περαιτέρω ώθηση στο δυναμικό πλάνο της εταιρείας για συνεχή διεύρυνση του δικτύου και των δραστηριοτήτων της». 

Το βραβείο παρέδωσε στην ομάδα της Kinsen – Εuropcar  Greece, o CEO του Europcar Mobility Group, Peter Growers μαζί με τον Jose Blanco, Group Chief Sales Officer, τον Mark Lister, Group Director International Partner Development και τον Paul Green, Franchise Regional Director Europe and Central Asia. Κατά την ομιλία του, ο Jose Blanco αναφέρθηκε στο επιτυχημένο case study της Ελλάδας και της KinsenEuropcar Greece κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην εντυπωσιακή ανάπτυξη δικτύου μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, στο υποδειγματικό branding και την τεράστια αύξηση του στόλου. 

Τεύχος 255

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design