ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 Μαρτίου 2022 08:59

Η Kanava Hotels & Resorts συμμορφώνεται με τον GDPR

Η Revival Consulting Services S.A. ολοκλήρωσε την εκπόνηση του έργου συμμόρφωσης με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679 (GDPR) για την Kanava Hotels & Resorts του τουριστικού κλάδου.

Τεκμηριώθηκε η συμμόρφωση με τις υφιστάμενες νομοθετικές απαιτήσεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και αντιμετωπίστηκε επιτυχώς κάθε πιθανός έλεγχος από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Επιπλέον, ελαχιστοποιήθηκε ο κίνδυνος επιβολής προστίμων, κυρώσεων, αγωγών, και καταγγελιών, ενώ βελτιώθηκε, σε σημαντικό βαθμό, το επίπεδο οργάνωσης και ασφάλειας ηλεκτρονικών και μη συστημάτων διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων από καταλύματα.

Η συμμόρφωση υλοποιήθηκε για τα καταλύματα Mystique, a Luxury Collection Hotel, Vedema, a Luxury Collection Resort, Istoria, a Member of Design Hotels, Nafsika Estate, Hommage Villas στη Σαντορίνη, Parīlio, a Member of Design Hotels και Acron Villas Paros στην Πάρο και Korona Boutique Hotel στη Μάνη.

Τεύχος 19

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design