ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 Οκτωβρίου 2022 06:52

Η IQ Solutions αναζητά IT System Administrator

Η IQ Solutions SA είναι μια εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών με πάνω από 18 χρόνια παρουσίας στον χώρο. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην ενοποίηση ICT συστημάτων για τον εταιρικό κόσμο και έχει αναπτύξει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών για τη Ναυτιλιακή Βιομηχανία, εστιάζοντας στη λειτουργική αποτελεσματικότητα των ICT συστημάτων και την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο.

Η IQ Solutions αναζητά IT System Administrator, ο οποίος μεταξύ άλλων θα παρέχει:

● Εγκατάσταση, συντήρηση και υποστήριξη σταθμών εργασίας, διακομιστών και άλλων πόρων πληροφοριακών συστημάτων για την IT υποδομή του σκάφους.

● Παρακολούθηση υποδομής, διαμόρφωση δικτύου, παρακολούθηση και αντιμετώπιση προβλημάτων, παρακολούθηση αντιγράφων ασφαλείας και αναπαραγωγής, διαμόρφωση και παρακολούθηση τηλεφωνίας IP, διαχείριση ενημερώσεων κώδικα.

● Επιλύει ή/και θα κλιμακώνει προβλήματα με το δίκτυο, τα συστήματα και τις εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση εργασίας και για να υποβάλλεται το βιογραφικό σας, πατήστε εδώ.

Τεύχος 153

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TΕCHmail είναι το πρώτο διαδραστικό καθημερινό περιοδικό της LIBRA PRESS, που έρχεται να καλύψει δημοσιογραφικά με ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ τον κλάδο της επιχειρηματικότητας, που αφορά κατά βάση εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


TechMail
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design